Direkt zum Inhalt

VERSANDKOSTENFREI AB 79.-

Wienerli me salcë të armëve

Përbërësit:

- Wienerli
- di delves dipp salcë

Sasia e dëshiruar Wienerli në një tenxhere me ujë mund të jetë e ngrohtë.
Salcice në ujë dhe shtatë.

Në vend të Mustard, Mayo ose Ketchup, përdorni salcë Dips Dipp tonë Dipp, një Cogacsauce Fine që e bën çdo zemër të mundë më shpejt, premtoi.

Hinterlasse einen Kommentar

Alle Kommentare werden vor ihrer Veröffentlichung geprüft

Shop now

You can use this element to add a quote, content...