Çanta perime

Përbërësit:

- Pritini 1 karotë në unaza
- Pritini shtrirjen në unaza
- Domate qershie përgjysmuar
- ½ Zucchetti prerë në copa të vogla
- Disa djathë krem
- përshëndetje
- Brumë sfoliat
- 1 vezë

Lagni perimet në një tigan në një vaj të vogël, përzierje me një djathë të vogël dhe sezonin me gull.
Lejoni përzierjen e perimeve të freskët pak.

Pritini pastën e puff në rreth 10x10cm copa dhe të mbuluar me përzierjen e perimeve, të mbuluar me një copë të dytë të pjekur (nëse brumë nuk mban aq të mirë, thjesht përdorni disa vezë si zam).
Vendi të gjitha sheshet në një letër pjekje të mbuluar me letër pjekje dhe përhapet me vezë.

Piqni në furrë në 200 gradë për rreth 25 minuta.

Lini një koment

Të gjitha komentet kontrollohen para botimit të tyre