Mumje të nxehtë

Përbërësit:

- Wienerli
- Brumë sfoliat
- vezë
- Peperoncini

Pritini Wienerli në 3 copa.
Pritini pastiçat e puff në shirita të hollë dhe copa të përfundojë rreth Winerli, mund të duket edhe në heshtje pas konfuze. Lëreni një pjesë të vogël nga Wienerli (Face).

Pastaj jepni Würstli në një letër pjekje të mbuluar me letër pjekje, të përhapur me vezë dhe sezonin me disa pepperoncini.

Pas kësaj, mumjet në furrë janë të pjekur në 200 gradë për rreth 15-20 minuta.
Sytë mund të bëhen nga sytë e sheqerit, të breshërit ose rezervat e tjera të familjes.

Hinterlasse einen Kommentar

Alle Kommentare werden vor ihrer Veröffentlichung geprüft

Shop now

You can use this element to add a quote, content...