Djathë

Përbërësit:

- 4 feta bukë (ca.1cm trashë)
- 4 feta të djathit raclette të zgjedhjes suaj
- Raclette / FondueGwürz
- Verë e Bardhë

Ngroheni furrën në 180 gradë.
Vendosni feta bukë në një fletë pjekjeje të mbuluar me letër pjekjeje dhe rreshqitje me një verë të vogël të bardhë (vetëm shtresa e lartë nga buka duhet të jetë e lagur ...).

Tani vendosni djathin në bukë dhe sezon me raclette / dashuri tonë.
Kush i pëlqen, mund të dëshirojë gjithashtu të japë hudhër të ngrirë të ngrirë në të, për një shënim të hollë hudhër.

Pastaj piqni bukrat e racletave në furrë, në 180 gradë rreth 15 minuta.
Shije në çdo kohë të shkëlqyer.

Hinterlasse einen Kommentar

Alle Kommentare werden vor ihrer Veröffentlichung geprüft

Shop now

You can use this element to add a quote, content...