Omelette bimor

Përbërësit:

- 150g djathë fërkimi
- 2 berbime të freskëta, copëtuar
- qumësht 4dl
- 3 vezë
- miell i bardhë 200G
- ¼ teaspo
- ¼ teaspo
- Fat

Mix të gjithë përbërësit deri në dhe me miell të bardhë në një brumë të butë, të bukur, pastaj sezonin me erëza dhe pastaj të lënë për 30 minuta.
Pastaj shtoni disa yndyrat e tiganisjes në një tigan dhe pjesë në brumë në rrugën për të shijuar në të dy anët.

Siç është e nevojshme, plotësoni omelettes ose thjesht të gëzojnë.

Hinterlasse einen Kommentar

Alle Kommentare werden vor ihrer Veröffentlichung geprüft

Shop now

You can use this element to add a quote, content...