Tortellini alla panna

Përbërësit:

- 500g tortellini, gati
- Krem 5DL
- 200g proshutë od. Proshutë, prerë
- Parmesan
- Muscat
- Härdöpflwürz
- Schtikhuususpfäffer

Gatuaj tortellinin në ujë të kripur deri në këtë al dente.
Shkurtimisht e shijoni proshutë në një tigan, pastaj jepni krem ​​dhe zierje pak, jepni tortellin dhe përzierje.

Sezoni me parmesan, arrëmyshk, vështirësi, schtechuuspfäffer për të shijuar dhe për të shërbyer nxehtë.

Lini një koment

Të gjitha komentet kontrollohen para botimit të tyre