Direkt zum Inhalt

VERSANDKOSTENFREI AB 79.-

Kastravec me tomatutswear

Përbërësit:

- kastravec sallatë
- Tomatiswear

Lani kastravec dhe prerë në copa.
Sezoni me ciklin e tomatut dhe të gëzojnë.

Meqe ra fjala; Desk ynë domate nuk është vetëm për domate, por edhe për të gjitha perimet e tjera.

Hinterlasse einen Kommentar

Alle Kommentare werden vor ihrer Veröffentlichung geprüft

Shop now

You can use this element to add a quote, content...