Hot Apple Snows

Përbërësit:

- 2 mollë
- Desserterwear

Zhvishem mollë dhe prerë në copa.
Sasi e vogël e shtresës së ëmbëlsuesit mbi snice mollë dhe jepni në mikrovalë,
Për 2 minuta.

Gëzojnë të ngrohtë.

Lini një koment

Të gjitha komentet kontrollohen para publikimit