Salce domatesh

Përbërësit:

- 3 hudhër shtypur
- Gjalpë
- 2,5kg domate zare
- 2dl perime bouillon
- 3 sheqer tl
- Tomatiswear
- Härdöpflwürz
- schtechuususpfäfer

Rosto hudhër me një gjalpë të vogël.
Shtoni cubes domate dhe shkurtimisht me avujt. Shto përbërësit e tjerë si: bouillon, sheqer dhe erëza dhe zier.
Pure salcë pas rreth 40 minuta dhe sezonin përsëri.

Basil i freskët, salcë raundin përsëri në shije.

Hinterlasse einen Kommentar

Alle Kommentare werden vor ihrer Veröffentlichung geprüft

Shop now

You can use this element to add a quote, content...