Direkt zum Inhalt

VERSANDKOSTENFREI AB 79.-

Salcë sallatë shtëpi me seding

Përbërësit:

- 1 qepë
- ½ bandë e majdanozit
- ½ Bund Basil
- 4 lugë uthull molle molle
- 1.5 el mayo
- 1.25 tl mustardë
- 5 lugë vaj të raphesuar
- schtechuususpfäfer
- Härdöpflwürz

Pritini imët qepë, lani bimët, të thatë dhe gjithashtu të prerë të imët.
Së bashku me uthull, mayo, përzierje derisa të krijohet një masë e qetë.
Pastaj llokoçis vajin, shumë ngadalë më poshtë derisa të krijohet një salcë e butë.

Sezoni me erëza dhe shërbejnë me sallatë.

Hinterlasse einen Kommentar

Alle Kommentare werden vor ihrer Veröffentlichung geprüft

Shop now

You can use this element to add a quote, content...