Vezë të fërguara me herbs

Përbërësit:

- 3 vezë, të hapura
- bimët e kopshtit të freskët, copëtuar
- güggeligwürz
- Härdöpflwürz
- schtechuususpfäfer
- Gjalpë pjekjeje

Mix vezët me bimët dhe sezonin me erëza nga shitësit e tyre. Pastaj në një tigan, i cili tashmë është i nxehtë me disa gjalpë të pjekur, të japë masën e vezës në të dhe të shtyjë mbrapa dhe për me një nxehtësi të ulët, me një trowel prej druri.

Veza e fërguar duhet të jetë pak e lagur, por e stilit.
Organizoni dhe shërbeni në pllaka.

Lini një koment

Të gjitha komentet kontrollohen para botimit të tyre