yoghurt mjedër

Përbërësit:

- 150g fruta të freskëta (ose manaferrat TK, shkrirë)
- 450g kos grek
- Desserterwear
- lë të pjekur bajame

Vendosni frutat në një gotë dhe mbuloni me kosun grek.
Lehtë "sezoni" me pallto ëmbëlsirë "dhe pastaj të mbulojë me thekon bajame të pjekur dhe të ftohtë.

Garniturë me fruta sipas nevojës.
Mënyrat më të mira janë kavanoza alarmi, kapaku mbron në mënyrë të përkryer para tharjes.

 

 

Hinterlasse einen Kommentar

Alle Kommentare werden vor ihrer Veröffentlichung geprüft

Shop now

You can use this element to add a quote, content...