vinaigrette

Përbërësit:

- 3 lugë bimor
- 3 lugë vaj ulliri
- 3 lugë vaj luledielli
- 2 qepë të vogla, copëtuar imët
- div. Herbs prerë gjobë
- Schteekhuuspäffer
- Toscana Salt

Mix të gjithë përbërësit dhe jepni salcë mbi sallatë.
Salcë vetëm shkurtimisht para se të shërbejnë.

Lini një koment

Të gjitha komentet kontrollohen para botimit të tyre