qen i nxehtë

Përbërësit:

- Bun (parisette)
- Wienerli
- di delves dipp salcë

Wienerli do të jetë i nxehtë në ujë të nxehtë.

Kur roll bukë prerë, të bëjë një vrimë, të mbushur pak me salcë Dipp dhe të japë suxhuk në të.

Qeni i nxehtë seding është i përfunduar.

Hinterlasse einen Kommentar

Alle Kommentare werden vor ihrer Veröffentlichung geprüft

Shop now

You can use this element to add a quote, content...