Pizza Sun

Përbërësit:

- 2 Përmbajtja e pizzës së kampionit
- Salce domatesh
- Mozzarella
- Pizza / PastaGWürz

Përgatitni më së miri gjithçka në një fletë:
Furçë brumë pica e parë me salcë domate dhe të lejojë për të liruar rreth 1cm nga buzë.
Sasi e vogël me mozzarellën e feta të imët dhe sezonin pica / makarona banojnë.

Vendosni brumin e dytë direkt në brumë tashmë të zënë, në mënyrë që skajet të jenë të ndezur.
Vendosni një gotë në mes të brumit dhe prerë pjesë të ekuilibrit me një thikë.
Tani kthehuni çdo copë me 360 ​​gradë dhe hiqni sërish xhamin.

Pizza Sun tani është pjekur në rreth 200 gradë 20-25 minuta.

Lini një koment

Të gjitha komentet kontrollohen para botimit të tyre