Tortellini alla panna

Përbërësit:

  • 500g tortellini, gati
  • Krem 5DL
  • 200g proshutë od. Proshutë, prerë
  • Parmesan
  • arrëmyshk
  • Njeriu
  • Schtikhuusfäffer

Gatuaj tortellinin në ujë të kripur deri në këtë al dente. Shkurtimisht e shijoni proshutë në një tigan, pastaj jepni krem ​​dhe zierje pak, jepni tortellin dhe përzierje.

Sezoni me parmesan, arrëmyshk, vështirësi, schtechuuspfäffer për të shijuar dhe për të shërbyer nxehtë.

Hinterlasse einen Kommentar

Alle Kommentare werden vor ihrer Veröffentlichung geprüft

Shop now

You can use this element to add a quote, content...