supë karrota

Përbërësit:

- 500 karrota
- 2 qepë, copëtuar imët
- diçka gjalpë
- 5 perime dl bouillon

Lani karrota të pastër dhe prerë në copa të vogla.
Tani saut onions dhe karrota në një tigan me gjalpë të vogël dhe degaze me bouillon.
Ziej të gjithë gjë rreth 15 minuta dhe pure.
Sezoni me vështirësi dhe schtechuususpfäfer për të shijuar dhe për të shërbyer të nxehtë.

Nga rruga, supë gjithashtu ka shije të madhe!

Hinterlasse einen Kommentar

Alle Kommentare werden vor ihrer Veröffentlichung geprüft

Shop now

You can use this element to add a quote, content...