Stedy omelette

Përbërësit:

- miell 300g
- 3 vezë
- 6 qumësht
- StedingGjence të zgjedhjes suaj
- Gjalpë pjekjeje

Mix miell, vezë dhe qumësht së bashku, pastaj shije me një erëz pas zgjedhjes suaj dhe llokoçis brumë në një masë të qetë.
Lëreni brumin për 40 minuta derisa ai hedh flluska të bukura.
Rosto omelettes në një tigan deri sa ata janë kafe të artë në të dy anët dhe të gëzojnë menjëherë.

Të gjitha përzierjet tona të erëzave janë të përshtatshme për këtë recetë.
Për një tundim të ëmbël, pallto jonë ëmbëlsirë është zgjidhja më e mirë.

Lini një koment

Të gjitha komentet kontrollohen para botimit të tyre