Domate Mozzarella spanks

Përbërësit:

- Domate qershie
- Mozzarella mini
- gjethe borziloku
- Tomatiswear
- Spanks, rreth 10cm të gjatë
- Vaj ulliri

Lani domate qershi, mozzarella, gjethe basil dhe të thatë.
Pastaj përbërësit ndryshonin në spiunschen, pastaj me
sezonin në sezon.

Vendi në një pjatë të madhe dhe rreshqitje me vaj të vogël ulliri.

Lini një koment

Të gjitha komentet kontrollohen para botimit të tyre