Gingerbread me sedingsweg sedingweg

Përbërësit:

- Brumë Gingerbread nga listat e detajuara
- 200g sheqer pluhur
- proteina e freskët

Përpunoni brumin si në paketë.
Duke shkaktuar motive të ndryshme, vend në një fletë pjekjeje të mbuluar me letër pjekjeje dhe piqni për rreth 13 minuta, në 180 ° gradë, le të ftohtë në një rrjet.

Kur guetzli janë të ftohtë, përzierje sheqer pluhur me të bardhët vezë, kështu që një lustër të trashë lind.

Shpërndani hedhjen me një furçë mbi xhenxhefil ose dekoroni me një qese llak. Para hedhjes është e thatë, spërkatni disa pallto ëmbëlsirë për këtë.

Lini një koment

Të gjitha komentet kontrollohen para botimit të tyre