Banane çokollate

Banane çokollate

Përbërësit:

- 4 banane të pjekura
- 1 Päckli çokollatë të zezë, të ngrohtë në një banjë uji
- Desserterwear
- Woodenstick (si Wasserglace)

Ngrohni çokollatën ngadalë në banjën e ujit, zhvishem banane, përgjysmoni dhe derdhni në anën e seksionit në pshurr druri.

Vendosni çokollatat në një enët të ngushta, të larta dhe banane në Duka, hiqni dhe vendosni në një rrjet dhe spërkatni me një ëmbëlsirë të vogël, pastaj tharjen në një rrjet.
Përndryshe, bananet gjithashtu mund të vendosen në frigorifer.

 

Lini një koment

Të gjitha komentet kontrollohen para botimit të tyre