Corncobs me peperoncini

Përbërësit:

- Corncobs
- Gjalpë
- Peperoncini

Lani Corncobs dhe përtypni diçka në një tigan.
Tani vë në një fletë metalike prej alumini, zënë me një gjalpë të vogël dhe sezon me kujdes me pepperoncini.
Pastaj mbyllni petë dhe vendosni në skarë.
Corncobs rreth 20 minuta në skarë, por gjithmonë le një kthesë të vogël.

Pastaj merrni corncobs nga skarë, por të kujdeset kur hapni petë, ajo do të dalin me avull të nxehtë ...
Shërbyer dhe gëzojnë të nxehtë.

Hinterlasse einen Kommentar

Alle Kommentare werden vor ihrer Veröffentlichung geprüft

Shop now

You can use this element to add a quote, content...