Fondue domate

Përbërësit:

- 1 Përzierje e djathit të përfunduar për fondue
- 400g kaloi domate
- Tomatiswear
- schtechuususpfäfer
-

Nxehni fondue në Caquelon, duke përfshirë salcën e domates.
Vlim me nxitje të vazhdueshme dhe sezonin për shije.
Ndërkohë, prerë bukën në kube të këqija.

Më pas si i njohur për të shërbyer fondue dhe për të shijuar.

Hinterlasse einen Kommentar

Alle Kommentare werden vor ihrer Veröffentlichung geprüft

Shop now

You can use this element to add a quote, content...