Direkt zum Inhalt

VERSANDKOSTENFREI AB 79.-

Puding orizi:

Përbërësit:

- 1 litër qumësht
- 30g sheqer
- 30g veshje ëmbëlsirë
- Rajs gruri i rrumbullakët
- kanellë

Vlim qumësht me sheqer, ëmbëlsirë dhe orizin e rrumbullakët në një tigan.
Zvogëloni pak Temeraturin dhe le të puding oriz për 20-30 minuta.
Herë pas here trazim, kështu që asgjë nuk djeg.
Plotësoni orizin e orizit në pllaka ose në lojë me birila dhe shërbejnë.

Sezoni me disa kanellë sipas nevojës.

Hinterlasse einen Kommentar

Alle Kommentare werden vor ihrer Veröffentlichung geprüft

Shop now

You can use this element to add a quote, content...