Steding përfundojë (vegjetarian)

Përbërësit:

- tortillas
- Creme Fraiche Cheese
- gjethe të gjelbërta të sallatës
- Domate
- Peperoni
- tranguj
- ruebli
- avokado
- Tomatiswear
- schtechuususpfäfer

Lani të gjitha perimet, prerë në shirita ose feta.
Créme Fraîche në përfundojë të përhapur dhe të zënë me përbërësit e zgjedhjes suaj.
Me erëza ende shije, rrokulliset dhe gëzojnë.

Hinterlasse einen Kommentar

Alle Kommentare werden vor ihrer Veröffentlichung geprüft

Shop now

You can use this element to add a quote, content...