Prerjet e djathit proshutë

Përbërësit:

- 6 feta bukë (mund të jenë tashmë 1-2 ditë të vjetra)
- Verë e Bardhë
- 6 feta proshutë
- 6 deri në 12 feta të djathit raclette (në varësi të madhësisë së bukës)
- Raclette / FondueGwürz

Feta bukë pak dolli në thotë dolli ose në furrë.
Pastaj vendosni në një tappet të mbuluar me letër pjekje, rreshqitje me një verë të vogël të bardhë, mbuluar me proshutë dhe djathë raclette.

Së fundi, sezoni me raclette / dashuri.
Tani piqem në një furrë të nxehur, në 190 gradë +/- 10 minuta derisa djathi të shkrihet.

Hinterlasse einen Kommentar

Alle Kommentare werden vor ihrer Veröffentlichung geprüft

Shop now

You can use this element to add a quote, content...