Shpendët e furrës

Përbërësit:

- 1 pouletë e tërë
- güggeligwürz

Ngroheni furrën në 200 gradë.
Vendosni pulën në një formë furre-rezistente, dab dhe sezoni mirë me güggeligwüß.

Në varësi të madhësisë së kolonës, piqni rreth 40 minuta.
Gjithashtu punon me të përsosur në çantën e robërit.

Lini një koment

Të gjitha komentet kontrollohen para botimit të tyre