Një makarona e tenxhere

Përbërësit:

- 350g spageti
- Domate qershie përgjysmuar
- Gjalpë
- 1 litër ujë
- Härdöpflwürz
- Tomatiswear

Vendos spageti, domate qershi, gjalpë dhe ujë në një tigan.
Tani vendosni hotplates në nivelin më të lartë dhe të sjellë të gjithë gjë në një çiban.

Kur të arrihet ngrohje e mjaftueshme, zvogëloni gjysmën dhe ndizni përsëri dhe përsëri derisa makarona të jenë al dente.

Nëse ka ende shumë ujë në tigan, në fund të kohës së gatimit, vetëm pak.
Sezoni dhe shërbejnë me vështirësitë dhe lumenjtë e domate.

Hinterlasse einen Kommentar

Alle Kommentare werden vor ihrer Veröffentlichung geprüft

Shop now

You can use this element to add a quote, content...