Cracker parmesan

Përbërësit:

- 120g parmesan, gjobë rubbed
- miell i bardhë 150g
- 1 tl flokët pops
- temperatura e dhomës së gjalës 70G
- 70g plotësisht krem
- ½ tl chaswood

Të gjithë përbërësit, përveç brushave, për të përpunuar një masë të këndshme.
Brumë në një fletë pjekje të mbuluar me letër pjekje rreth 1cm të trasha dhe të prerë në sheshe madhësi të barabartë me një pizzaaroller, rreth 3x3cm.

Së fundi, spërkatni me Chaswine dhe piqni në furrë në 200 gradë rreth 10-12 minuta.
Vëmendje Crackers shijojnë pak nga Chaswood dhe Parmesan.

Lini një koment

Të gjitha komentet kontrollohen para botimit të tyre