përfundon

Përbërësit:

- 3 tortillas
- Shtresat e gjirit të Poulet, fix përfunduar
- Perimet e ndryshme, të zgjedhjes suaj

  • Domate qershie përgjysmuar
  • Marule
  • Xhiroj
  • Kastravec
  • Lollo rosso
  • etj.

- Cream Cheese, Philadelphia ose Condodoou
- kerri
- ulcerata Simore

Brush përfundon me djathë peshku dhe pastaj zënë me perimet, e cila është tashmë e shtypur. Me kerri ose për të gjithë, kerri nuk i pëlqen të stinës me slitë të dëshiruar seding dhe të rrokulliset tortilla.

Shtrirë në një bord roll tortilla dhe prerë me një thikë të mprehtë, në rreth 3cm copa të gjerë.

Organizoni në një pjatë dhe shërbeni menjëherë ose të ftohtë.

Hinterlasse einen Kommentar

Alle Kommentare werden vor ihrer Veröffentlichung geprüft

Shop now

You can use this element to add a quote, content...