Direkt zum Inhalt

VERSANDKOSTENFREI AB 79.-

Bukë e mbushur

Përbërësit:

- 1 Baguette Frischback
- 1 djathë krem
- 100G Cube Bacon
- Bimët e freskëta, të copëtuara
- 3 el crème fraiche
- Härdöpflwürz
- schtechuususpfäfer

Piqni baguette të freskët në furrë, sipas fletëpalosjes.
Pastaj hiqni bukën nga furrë dhe lejoni të ftoheni në një rrjet, prerë qoshet dhe të zbrazni bukën me një bodrum.

Mix bukën e butë, me djathë krem, Cube Bacon, Crème Fraîche dhe Herbs. Sezoni me erëza sipas nevojës.
Më së miri për të mbushur masën në një qese me tuba dhe për të mbushur bukën nga të dyja anët.

Buka mund të shërbehet direkt ose të ftohur së pari - sipas nevojës.

Hinterlasse einen Kommentar

Alle Kommentare werden vor ihrer Veröffentlichung geprüft

Shop now

You can use this element to add a quote, content...