Direkt zum Inhalt

VERSANDKOSTENFREI AB 79.-

Brumë pizza me origano

Përbërësit:

- 450g miell të bardhë
- 1.5TL Oregano
- 15G maja e thatë
- Uji 2.5DL
- 2l vaj ulliri

Mix të gjithë përbërësit së bashku dhe gatuaj në një brumë të butë.
Brumë në temperaturën e dhomës dhe të encapsulated, hiqni atë dy herë.

Pastaj provoni pizza si zakonisht dhe piqni.

Kujdes:
Meqenëse brumi tashmë përmban Oregano, nuk ka nevojë më shumë në pizza apo vetëm shumë pak.

Hinterlasse einen Kommentar

Alle Kommentare werden vor ihrer Veröffentlichung geprüft

Shop now

You can use this element to add a quote, content...