Direkt me përmbajtjen

Libri falas për recetë nga 37 CHF - Transporti falas nga CHF 79

Salcë Curry Sure

Përbërësit:

- 1el kerri
- 1 turi créme fraiche
- schtechuususpfäfer
- Härdöpflwürz

Mix kerri me Créme Fraîche, le disa minuta, provoni, nëse është e nevojshme shtoni disa kerri.

Kush i pëlqen, maji, dhe ende mund të thith me swab të ngurtësisë dhe schtechuususpfäffer.

Lini një koment

Të gjitha komentet kontrollohen para botimit të tyre