Direkt me përmbajtjen

Libri falas për recetë nga 37 CHF - Transporti falas nga CHF 79

Quark Herb-Quark Dipp

Përbërësit:

- Mixture Herb
- 1 filxhan Quark Lean
- Härdöpflwürz
- schtechuususpfäfer

Shtoni dhe përziejeni përzierjen e barit tonë quark në quark.
Sezoni me vështirësitë dhe schtechuususplan.

Lini një koment

Të gjitha komentet kontrollohen para botimit të tyre