Supë spinaq

Përbërësit:

- 2 lugë vaj
- 3 karafil hudhër
- 500g spinaq
- 1.2 litra perime bouillon
- 1 filxhan gjysmë
- përshëndetje
- Schteekhuuspäffer

Shkarkoni vajin me hudhër të shtrydhur dhe shtoni spinaq deri sa të përkon. Shto bouillon dhe gjysmë krem, të sjellë në një çiban dhe pure me mikser (në konsistencën e dëshiruar).
Sezoni supë me erëz seding dhe të shërbejë të nxehtë.

Si një dekoratë, një krem ​​ftohje, arra, breadcoutons ose edhe gjethet spinaq është i përshtatshëm.

Hinterlasse einen Kommentar

Alle Kommentare werden vor ihrer Veröffentlichung geprüft

Shop now

You can use this element to add a quote, content...