Banane çokollate

Përbërësit:

- 4 banane
- shkopinj druri
- Glass Cake

- kokrra të kuqe
- arra
- cores
- Smartis
- etj ...

Shkopinj druri në bananet e peeled janë të mbërthyer në çokollatë të ngrohtë.
Dekoroni sipas nevojës me kokrra të kuqe, arra, cores etj.
Le të thahet çokollata dhe pastaj të shërbejë.

Hinterlasse einen Kommentar

Alle Kommentare werden vor ihrer Veröffentlichung geprüft

Shop now

You can use this element to add a quote, content...