Spinaq afër

Përbërësit:

- 1 cake brumë raund
- 350g spinaq, hacked dhe shkrirë
- 4 vezë
- 3DL plotësisht krem
- Härdöpflwürz
- Schtikhuususpfäffer
- Muscat

Vendosni brumë në një fletë qepjeje të rrumbullakët
Mix the spinaq me vezë dhe krem.
Sezoni me erëza të ndryshme dhe jepni masën në brumë.

Tani jepni sorrë në furrë të nxehur në 190 ° gradë dhe piqni për 30 - 40 minuta.

 

Lini një koment

Të gjitha komentet kontrollohen para botimit të tyre