Direkt me përmbajtjen

Libri falas për recetë nga 37 CHF - Transporti falas nga CHF 79

Wienerli në brumë

Përbërësit:

- 1 fletë lidhëse drejtkëndëshe
- 10 Wienerli
- 2 vezë veze, ketri
- di delves dipp salcë

Pritini pasta të pjekur 10 strips të njëjta gjerësi.
Zgjidh Wienerli me një pirun dhe të përfundojë me pastë të puff.

Vendosni salcice në një fletë të mbuluar me letër pjekje dhe përhapni atë me vezë të verdhë veze.
Tani piqem në furrën e nxehur, në 180 ° gradë, rreth 15-20 minuta.

Për të shërbyer të njëjtën gjë dhe shtoni si një dippauce «di për të shtuar"!

Lini një koment

Të gjitha komentet kontrollohen para botimit të tyre