Stedy Chäschüechli

Përbërësit:

- 1 brumë tortë, drejtkëndëshe
- 1 përzierje e qumështit
- Härdöpflwürz
- Dokumentet Schteekhuus
- Chäsgwürz
- Aluormli, rreth 9 cm diametër

Duke shkaktuar qarqe me një prestar pak më të madh cookie, në mënyrë që ata të përshtaten bukur në formën e aluminit dhe buzë është aq e lartë sa forma.
Përgatitni përzierjen e qumështit sipas informacionit të paketimit dhe sezonit me erëzat tona nga vetë shitësi.

Sipas nevojës, madje edhe qepë, proshutë, brokoli para-gatuar, perime ose leek mund të jepen nën përzierjen e djathit.

Pastaj shpërndani përzierjen në moulds.
Piqni në furrë të nxehur në 180 ° gradë, rreth 15-20 minuta.

Lini një koment

Të gjitha komentet kontrollohen para botimit të tyre