Stedy Pranvera rrotullon

Përbërësit:

- Rollers pranverë nga dyqani i Azisë
- Pranvera Roll salcë nga dyqani i Azisë
- 250g gred rüebli
- 120g selino grirë
- 100g monogobor
- 80G Noodles qelqi
- Salce soje
- Schteekhuuspäffer

Sauté perimet me një ujë të vogël dhe me salcë soje, pastaj të lejojë të ftohtë përsëri, sezonin me schtechuuspäffer. Thith petë për rreth 10 minuta në ujë të vakët, pastaj prerë në rreth 5cm copa të gjata dhe përzierje me perime.

Bëni blades në rul të pranverës sipas udhëzimeve të paketës.

Tani shtoni rreth 2 tbsp në blades mbushje rul, dele palët në brendësi dhe rrokulliset nga poshtë në krye, ngjitni gjethet me një ujë të vogël në buzë.
Rolls Pranvera e Fret në 180 ° gradë, 3-5 minuta

Lini një koment

Të gjitha komentet kontrollohen para botimit të tyre