Stedia Marinades - Spice Natyrore e Pasta

1981 Produkti i parë që arriti në kasaps:
Marinades Simar: Konsistenca është afër mustardës, kështu që marinadat mbajnë mirë në skarë. Ata nuk bien dhe aromatizojnë në asnjë kohë të mrekullueshme.
Përshtatet të gjitha llojet e mishit, peshkut dhe shpezëve, ju jeni gjithashtu popullor në kuzhina vegan dhe vegjetariane: të jetë ajo tofu, perimet ose makarona mund të jenë gjithashtu të aromatuara.

Receta e sofistikuar ka arsyen e tyre: bimë të ndryshme, erëza më të mira. Në varësi të recetës, një raki fisnik, e bën përzierjen "raund". Qëndrueshmëria e pakuptimtë është e siguruar me mjaltë ose melasë.

Ajo që mungon plotësisht: trashësuesit ose numrat e.
Tashmë për më shumë se 38 vjet, marinadat e bukura janë gjithashtu në dispozicion në tuba për marinat e imët në shtëpi.

A e keni përdorur tashmë marinadat e sedingut?
Ne shpresojmë që të shohim komentin tuaj :)

Lini një koment

Të gjitha komentet kontrollohen para botimit të tyre