Syding Hausmacher Salatsauce

Syding Hausmacher Salatsauce

Përbërësit:
- 1 ½ tl mustardë
- 3 tbsp uthull molle molle
- 3 el mayo
- Härdöpflwürz
- Schteekhuuspäffer
- Herbs sallatë

Mix përbërësit e ndryshëm deri në dhe me Mayo më të mirë me mikser ose swing të mirë. Sezoni me erëza gjobë pas gusto tuaj dhe të gëzojnë për sallatë të freskët.

Hinterlasse einen Kommentar

Alle Kommentare werden vor ihrer Veröffentlichung geprüft

Shop now

You can use this element to add a quote, content...