Direkt me përmbajtjen

Libri falas për recetë nga 37 CHF - Transporti falas nga CHF 79

Biskota me fat të Stedit

Përbërësit:

- 100g gjalpë
- 6 proteina
- 120g sheqer pluhur
- 120 miell
- 1 lugë gjelle dezertweg

Shkrini gjalpë dhe lejoni të ftoheni, hapni të bardhët e vezëve të ngurta.
Shtoni sheqerin pluhur në gjalpë, ndoshta shtatë dhe llokoçis së bashku.
Plotësoni miell dhe pallto ëmbëlsirë.

Brumë është ende pak i lëngët, me një lugë, brumë në letër pjekje dhe kështu formojnë qarqe me diametër rreth 6cm ose të pranishëm me një laps.
Meqenëse biskotat duhet të formohen relativisht shpejt pas pjekjes, vetëm disa për pjekje piqni. Tani piqni biskota në 180 gradë për rreth 5 minuta (jo ngjyrë kafe të artë!)

Menjëherë lironi biskotat nga letrat e pjekjes dhe vendosni thënien për të përgjysmuar biskota dhe le të na ftoni në një rrjet.

Lini një koment

Të gjitha komentet kontrollohen para botimit të tyre