Vermiclle

Përbërësit:

- pure vermicelle
- meringues
- krem
- Desserterwear

Vendosni meringues në një pjatë, jepni pure vermicelle me një shtyp në të dhe me krem ​​të rrahur një kapuç të bukur krem ​​ngjall.
Në fund, ëmbëlsira e ëmbëlsirës me anën e shkëlqyer të shpërndarës në lidhje me atë "sezon" dhe të gëzojnë.

Hinterlasse einen Kommentar

Alle Kommentare werden vor ihrer Veröffentlichung geprüft

Shop now

You can use this element to add a quote, content...