1982 - Asortimenti po rritet

Asortimenti po rritet

Daniel Pluhuri, u bë shitësi i parë i shitjes së sedingut dhe shumëllojshmëria u plotësua me artikuj të bukura komerciale, kështu që ju gjithashtu keni pasur pak shtesë përveç erëza. Pasta gjobë sende, salcat e domates, të importuara direkt nga Italia. Harlic pasta, kërpudha turshi dhe shumë më tepër ishin varg i fillimit për shitje në pjesën e përparme. Me këtë shumëllojshmëri, tregtia me pakicë po besonte dhe klienti mund të blinte specialitete të tilla të bukura direkt në fshat.
Filozofia e Surit u tërhoq si një foto dhe jetonte në mënyrë të përsëritur.