1990 - Rritja

rritje

Asortimenti i Simore merr forma dhe ngjyra, gjithnjë e më shumë specialitete janë shpikur dhe paketuar në mënyrë specifike për tregtinë me pakicë. Në atë kohë, kushtet për etiketat nga shtypja e ekranit dhe gjithashtu për paketim ishin tepër të shtrenjta dhe një maksimum prej 4 ngjyrash. Epo për të kuptuar atë logo seding të më herët dhe tashmë certifikatën "zvicerane gjermane" të origjinës.

Regjistrimi në Mego Zvicër. Kooperativa Metzgerei Zvicra është komuniteti pazar i të gjitha Metzgern në Zvicër. 14 kooperativa, të cilat sigurojnë nevojat e përditshme të kasapëve për shkak të qendrave të tyre të gatshme dhe të mbajnë. Për një seding një sukses të madh për 2 arsye: 1. Nëse keni ardhur në kontakt me grupin kryesor të synuar, kasapët dhe 2. Dërgesat ishin më të lehta. Dërgesat javore për të gjitha qendrat e metaleve u plotësuan me urdhra në Komision dhe ndihmuan shërbimin e shpërndarjes që nuk duhej të merrte aq gjatë.
Konsumatorë të tjerë të mëdhenj si Migros Cooperative Aare, Gategourmet, Fredag, Spar & Top CC, Globe Delikatessa Merrni produktet Sure në Asortiment.

Sure mund të jetë e lumtur për rritjen e rritjes së klientëve, në ndërkohë, ne furnizojmë më shumë se 1300 dyqane të specializuara.