1995 - Marinadë Metzger: Sezoni i Glushy në asnjë kohë

Metzger marinadë: sezoni i zjarrtë në asnjë kohë

Marinades në syze ishte standardi dhe Peter Stettler mendonte një hap më tej: marinadat në tuba duhet të jenë. Dhe kështu marinada e kasapëve (që nga viti 1981 që nga viti 1981 si "Mix House Nr. 1" i njohur në të gjitha kasapët) u lançua në një tub të mrekullueshëm.
Ky ishte produkti i parë që ishte me të vërtetë në bulks për të shitur, konsumatorët e pëlqyen atë se ka vetëm përbërës të natyrshëm në të. Për shitjet efikase, u prodhuan shfaqjet e dyshemesë dhe të gjithë gjërat në panaire për kasapët (MEFA në Cyrih) u prezantuan dhe u promovua.

Përsëri tregon qartë: Semi vjen nga Zvicra dhe promovon të njëjtën mënyrë.
Përkundër suksesit të madh, të gjitha tubat përpunohen me dorë në fabrikën tonë.

Fotografia e dytë tregon Peter Stettler. Vizualisht i ngazëllyer për bestsellerin e parë të Semi2002 - Jubi nga Semi ->

<- 1987 - Semi