2002 - Jubi nga Semi

Jubi nga Semi

"Jubi nga Semi" 22 vjet me shumë nivele të larta, lows, zhvillimet - Trendons.
12 marinada, 6 përzierje erëza dhe schnitzelsaucen të ndryshme janë udhëheqësit e sotëm.
Një shumëllojshmëri ekskluzive të specialiteteve të përzgjedhura të gustatorëve të brendshëm.
E re, zhvillimi i vegi dhe specialitete të pjekur në skarë: (kuzhina e zgjuar seding) prodhimin dhe marketingun e vet prej 80 deri në 100 ton specialitete të erëzave.
Mbushur dhe i mbushur në gota, tuba, syze, kanaçe, çanta dhe kova.
Gjithashtu të ashtuquajturat etiketa private, markat e veta prodhohen për klientë të veçantë.

Valentin Stettler, Junior nga Peter Stettler, ndihmon në sfond për disa vite. "Unë u rrita me këtë kompani dhe kështu është normale për të ndihmuar nëse jeni të nevojshëm" të jetë në prodhim, krijimin dhe mirëmbajtjen e prezantimit të internetit, mirëmbajtjen dhe prokurimin e EDP dhe rrjetin brenda vendit. Sidomos fun i bëri përfaqësimet e festave në të gjitha Departamentet, të cilat gjithmonë u zhvendosën me një efekt të madh të të nxënit.
2006 - Olma St. Gallen ->

<- 1995 - Metzger Marinade: Sezoni Glushy në asnjë kohë