2006 - Olma St. Gallen

Olma St. Gallen

Olma St. Gallen: 1. Prezantimi i "Härdöpflückwüß".
Të sapo paketuar në dizajn të mirënjohur, të ndryshëm në treg dhe në veshje të verdhë seding. Kush do të kishte menduar se ju mund të bëni një kompani plotësisht rozë dhe kështu të sigurojë funksionin e cilësisë?

Në fillim të rezonancës vartëse në 2 ditët e para të panairit intensifikuan guximin tonë, pasi ne ishim më shumë se të bindur për përzierjen. Pra, filluam me "Schmocks" dhe "provë" për herë të parë dhe kanë mbetur besnikë deri më sot.

"Bëni klientin tuaj në tifoz" nuk vlen për Surding që nga viti 2006 dhe ende gjithçka ka filluar me këtë vit. Fan tifoz të shumtë na kanë ndihmuar që të bëjmë historinë e shitjes me pakicë të shijshme këtë përzierje të shkëlqyer. Por jo vetëm: tregtia me pakicë (në atë kohë një dyqan të mirë 1800 specialistë) ishte menjëherë gati për të regjistruar 12 shpërndarës në shumëllojshmëri dhe për t'i lëshuar ato në përputhje me rrethanat. Për shkak të bashkëpunimit afatgjatë të ndershmërisë, ne morëm mbështetje vërtet të mirë.
Paragrafi ishte përkatësisht i mrekullueshëm. Pa reklamat televizive ose të ngjashme, vështirësitë e maskuara në të njëjtin vit për produktin e preferuar të klientëve të rinj dhe ekzistues.2007 - Trio Chuchichäschtli ->

<- 2002 - Jubi nga Semi