Përbërësit:

Erëza dhe barishte (kopër, piper, qepë, trumzë) kripë ushqimore e pangopur,
Miell orizi, maltodextrin, vaj luledielli, acid citrik

 Vlerat mesatare ushqyese për 100g
 energji 930KJ / 222KCAL
 I trashë 0.9g
 -> ges. Acidet yndyrore 0.2g
 karbohidrate 48.5g
 -> sheqer i tij 3.0g
 Proteinë 4.4g
 Kripë 37.0g